Egerszeginfo logo

Hírek

2016.08.08

Virágos Magyarországért zsűri látogatása városunkban


Zalaegerszegre látogatott a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny zsűrije. A szakmai grémium az elmúlt év munkáiról tájékozódott, majd megtekintette a belváros és környezetének zöld területeit.
Twitter
A város vezetői elsőként prezentációk segítségével mutatták be az eddig elért eredményeket. Évről évre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél hangulatosabb, kellemes környezetet alakítsanak ki.

A megyeszékhely tavaly első helyezést ért el a versenyen. A szakemberek idén is hasonló eredményre törekednek, így még több virággal és ötletes megoldásokkal készültek a megmérettetésre. A kertészek most is figyeltek arra, hogy a növények illeszkedjenek Zalaegerszeg épületeihez. Ezúttal egy új összeállítást láthatnak a  sétálók.

Egy régi Trabantba több, különleges virágot ültettek, ami nagyon népszerű a lakók körében. Az esztétikum mellett fontos, hogy olyan ágyásokat alakítsanak ki, melyek jól alkalmazkodnak a szeszélyes időjáráshoz. Ezt különösen értékelte Laczkó Mária, a Virágos Magyarországért verseny egyik zsűrije is.

A Virágos Magyarországért zsűrije folyamatosan járja a versenyben résztvevő városokat. Az eredményről ősszel döntenek.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat