Egerszeginfo logo

Hírek

2016.04.24

Lomtalanítás Zalaegerszegen 2016.


Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. együttműködésében – kizárólag a lakosság részére – meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását. A lomtalanítás családi házak és zártkertek esetén igénybejelentés alapján, házhoz menően történik, a guberálások megelőzése, illetve az újrahasznosítható hulladékok szelektív gyűjtése érdekében.
Twitter
A lomtalanítást kérő ingatlantulajdonosoknak a városrészenként felajánlott két gyűjtési nap egyikére kell bejelenteni szállítási igényüket. A szolgáltató csak az igénybejelentést leadó ingatlanokat keresik fel. A kötegelt ág és gally hulladékok kivételével az egyéb hulladékokat az ingatlan kerítésén belül kell elhelyezni. A lomtalanításhoz összegyűjtött hulladékok közül elkülönítve kérjük gyűjteni az alábbi hulladéktípusokat: papír, műanyag, fém, zöld és fa, elektronikai, illetve egyéb hulladékok.
Nem kerülnek átvételre a veszélyes hulladékok (pl. olajos, festékes, vegyszeres dobozok, csomagolások, akkumulátorok, stb.), az autóbontásból, és egyéb, üzletszerűen végzett tevékenységből származó hulladékok, illetve az építési-bontási törmelék.
Felhívjuk a kedves ügyfelek, figyelmét, hogy a háztartásinál nagyobb mennyiségben felhalmozott hulladékok a lomtalanítási akció keretein belül nem kerülnek elszállításra. A veszélyes hulladékokat a városi hulladékudvarokban kérjük leadni. A lakossági átvételük 20 kg/lakóingatlan/évig ingyenes. A lomtalanítási igényeket - a számlán szereplő vevőkód megadásával - a 92/900-036 és 92/598-940-es telefonszámon, illetve a logisztika@zkn.hu e-mail címen lehet bejelenteni. A társasházaknál és tömbházaknál a közös képviselőkkel egyeztetett időpontokban, konténerek kiszállításával történik majd a lomtalanítás.

2016. május 2-3. (HÉTFŐ vagy KEDD)
Jánkahegy, Lukahegy, Gálafej, Vakaroshegy, besenyői Öreghegy Családi házas igénybejelentés fogadása: 2016. április 28. csütörtök, 16.00 óráig Utcák szerint: Hosszú-Jánka, Jánkahegyi, Kikelet, Napkelet, Ördöngös-völgy, Rövid-Jánka, Szőlőskert, Volán, Liliom, Tőzike, Lukahegyi, Sugár, Aranyeső, Feketerigó, Gálafeji, Havasi gyopár, Jázmin, Ligetszépe, Nárcisz, Százszorszép, Erdőalja, Forrás, Lejtős, Szeretet, Olajfa, Sövény, Vakaros-Hegyi, Cédrus, Öreghegyi, Pityke, Krókusz, Rózsadombi, Boglárka, Tujasor, Feltáró és Azáleás u.

2016. május 5-6. (CSÜTÖRTÖK vagy PÉNTEK) Belváros, Piac környéke Családi házas igénybejelentés fogadása: 2016. május 3. kedd, 16.00 óráig Utcák szerint: Ady, Arany János, Batsányi, Batthány, Béke-ligeti, Berzsenyi, Bethlen G., Bíró Márton (a vasútvonaltól északra lévő szakasz, 44-ig és 57-ig), Bocskai, Borbély Gy., Botfy, Budai Nagy Antal, Dózsa Gy., Flórián, Galamb, Gasparich u. felső része (Platán sor és Rákóczi u. közti szakasz) Göcseji út páratlan oldala (Vizslaparki és Mártírok u. közti szakasz), Gárdonyi Géza, Hunyadi, Jákum Ferenc, Jókai Mór, Kabók Lajos, Kelemen Imre, Kertész, Kert, Kinizsi (a vasútvonaltól északra lévő szakasz, 22-ig és 29-ig), Kis, Kossuth, Kosztolányi, Kölcsey, Könyök, Lőrinc Barát, Mártírok, Mérleg tér, Mikes Kelemen, Munkácsy, Nefelejcs, Október 6. tér, Ola, Pázmány Péter, Petőfi, Pintér Máté, Püspöki Grácián, Rákóczi, Síp, Szeglet, Szilágyi Erzsébet, Táncsics, Toldi, Tompa, Vágóhíd, Várkör, Virág Benedek, Vizslaparki és Vörösmarty utca.

2016. május 9-10. (HÉTFŐ vagy KEDD) Landorhegy (Platán sortól és Göcseji úttól nyugatra), Ola (Falumúzeum úttól nyugatra) Családi házas igénybejelentés fogadása: 2016. május 5. csütörtök, 16.00 óráig Utcák szerint: Alkotmány, Búzavirág, Gasparich u. (Hegyközség és Platán sor közti szakasz), Hegyközség, Hegyoldal, Kispálhegyi, Nyár, Ősz, Falumúzeum, Béke, Perlaki, Malom, Muskátli, Mura, Rózsa, Helikon, Szendrei J., Ebergényi u. 46-ig és 51-ig, Tavasz, Hársfa, Móra F., Karácsony S., Gyár és Hock J utca.
Forrás: Zkn.hu

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat