Egerszeginfo logo

Hírek

2016.04.17

Csökkentett áron vásárolhatnak telket Zalaegerszegen a CSOK-ot igénylők


Akár 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek önkormányzati tulajdonú építési telket a jövőben a CSOK-ot igénylők Zalaegerszegen. Többek között erről is döntött ülésén a város közgyűlése.
Twitter

Az önkormányzat már a Családok Otthonteremtési Kedvezményének köztudatba emelése előtt is több lépéssel segítette az első lakáshoz jutást - emlékeztetett Balaicz Zoltán. A polgármester hozzátette, hogy a mostani, kormány által indított program népszerűségét látva a városvezetés úgy döntött: a jövőben csökkentett áron vásárolhat telket az, aki igényli a támogatást. Erre a célra első körben mintegy harminc házhelyet jelölt ki a városvezetés, melyek értékesítése december 31-ig tart.

A közgyűlés tárgyalt a Területfejlesztési Operatív Program forrásainak felhasználásáról is. A képviselők döntésének értelmében hamarosan 11 orvosi rendelő és 8 bölcsőde, illetve óvoda újulhat meg. Utóbbi közül kiemelkedik az andráshidai óvoda, melynek rekonstrukciójára közel 400 millió forintot szán a város.

A sajtótájékoztatón elhangzott még: a testület ebben az évben posztumusz díszpolgári címben részesíti Dr. Kustos Lajos egykori tanácselnököt. A város napján, május 13-án Pro Urbe díjat vehet át továbbá Török Zoltán református lelkész, és a Gála Társastánc Klub.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat