Egerszeginfo logo

Hírek

2016.03.18

Újabb szennyvízcsatorna felújítás útlezárással


Újabb közlekedési káosz várható városunkban. Szennyvízcsatorna felújítás kezdődik jövő héten a Petőfi és Kosztolányi utca kereszteződésében. A Rákóczi úti torlódás után a belvárosban is nehéz lesz közlekedni.

Twitter

A munkavégzés idején a Petőfi Sándor utca alábbi szakaszait zárják le: 
• Pázmány Péter utcától – Kosztolányi Dezső utcáig 
• Kosztolányi Dezső utcától – Tüttőssy Ferenc utcáig. 

A Kossuth Lajos utcáról a Kosztolányi (illetve a Béke ligeti) útra a Petőfi Sándor utcán a lezárás előtt jobbra kanyarodva, a Zalaegerszegi Cseperedő Bölcsőde előtt elhaladva lehet eljutni.
A Bíró Márton utcáról érkezők a Kosztolányi útra a Pázmány Péter utca (illetve a Kosztolányi Dezső tér) irányában tudnak kerülni.
A rekonstrukciós munkák idejére a kereszteződés (a Kovács Károly tér irányába) egy sávban járható lesz.

A munkálatokat a 12-13. héten végzik a szakemberek, vagyis a felújítás 2016. március 21-én kezdődik és várhatóan április 3-án fejeződik be.

Munkavégzés röviden:
A környék szennyvízcsatornája az 1970-es években épült, állapota miatt felújításra szorul. 
A felújítás során a Petőfi utca 24. szám előtti, meglévő csatornát egy aknaépítéssel a főgyűjtőre kötik át. A főgyűjtő csatorna felújítása feltárás nélküli csatornacső béleléses technológiával történik. A rekonstrukció ideje alatt a rendszerben levő szennyvíz elvezetését ideiglenesen átemeléssel oldják meg. Az átkötés során megszűnő csatorna-szakaszt kiinjektálják, illetve a kereszteződésben található közmű-aknák szintbeállítása és aknafedlap-cseréje is megtörténik.

Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat