Egerszeginfo logo

Hírek

2016.02.15

Gyógyszertámogatás a rászorulóknak


Gyógyszertámogatást nyújt rászorulóknak – egészségük megőrzése és betegségük kezelése érdekében – Zalaegerszeg önkormányzata. A hozzájárulás összege - a közgyűlés február 4-i döntésének köszönhetően – júliustól több ezer forinttal emelkedik. Ily módon hátrányos helyzetűek százain segítenek havonta.

Twitter
Egy nyilatkozatot kell kitölteniük azoknak, akik részesülni szeretnének a támogatásban. Az űrlap a város honlapján, a www.zalaegerszeg.hu-n az e-ügyintézés, formanyomtatványok menüpont alatt található.

A kérelmet – a szükséges dokumentumokkal együtt - az önkormányzat szociális osztályára kell eljuttatni, melyre postai úton, vagy személyesen van mód. A kedvező elbíráláshoz több feltételnek kell megfelelni.

A lehetőséggel érdemes élni, mivel a hozzájárulás összege jelentősen emelkedik a jövőben. Erre a célra csaknem 30 millió forintot különítettek el. A rendeletet hosszas és alapos előkészítő, illetve egyeztető munka előzte meg.

A támogatást a jövőben utalvány formájában adják, amit a város szinte minden gyógyszertárban be lehet váltani. Már csak egy patikával kell megállapodniuk.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat