Egerszeginfo logo

Hírek

2016.02.09

Házasság Hete városunkban


Elkezdődött a Házasság Hete című programsorozat. Az országos kezdeményezéshez idén másodszor csatlakozott Zalaegerszeg. A szervezők egész héten színes programokkal várják azokat a házaspárokat, akik kiszakadva a hétköznapokból, több időt töltenének egymással. A legfontosabb cél, hogy a résztvevők újra felfedezzék a házas élet szépségeit, s megerősítsék házastársi köteléküket.

Twitter
A nyitó rendezvényt vasárnap a Dísz teremben tartották.

A legtöbb párnál a zalaegerszegi házasságkötő teremben kezdődik az az út, amit majd -ezután- közösen járnak tovább. Ezért választották a szervezők első helyszínnek a Dísz termet. A nyitóbeszédet Balaicz Zoltánné tartotta, aki azt mondta: a legszebb dolog az életben, ha az ember megtalálja a társát.

Balaicz Zoltánné hozzátette: ezt az értéket mindkét félnek ápolnia kell. Folyamatosan tenni kell azért, hogy a harmónia fennmaradjon. Körmendyné Polgár Csenge, a program főszervezője hasonló gondolatokat fűzött mindehhez. Mint mondta, a Házasság Hetén idén is készültek újdonsággal.

A következő rendezvény február 9-én a törvényszéken lesz, ahol Csókay András agykutató tart előadást. Február 10-én ugyanitt Mihalec Gábor pár-és családterapeuta mond érdekességeket a házasságról. A későbbiekben lesznek még páros játékok, és egy villámcsődület is várja az érdeklődőket a Dísz térre.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat