Egerszeginfo logo

Hírek

2016.01.08

Tehermentesítés és útlezárás


Napokon belül birtokukba vehetik az autósok a tehermentesítő út új szakaszát Zalaegerszegen. A komplex belvárosi rehabilitációs program részeként elkészült fejlesztésre összesen 360 millió forintot fordított az önkormányzat. Az viszont sajnálatos, hogy ismét le kellett zárni a Kossuth utcát a Berzsenyi és Kisfaludy utca közötti szakaszon!

Twitter
Az elkészült útszakaszt érintő forgalmi változásokról Gecse Péter alpolgármester adott tájékoztatást. A munkálatok júniusban kezdődtek, és az ütemtervet tartva nemrég el is készültek vele a szakemberek. A beruházástól elsősorban a belváros forgalmának csökkenését várják.

Az önkormányzat igyekezett a környéken élők kérését is figyelembe venni. Ezért a kivitelezők olyan technológiát alkalmaztak, amely jelentős mértékben csökkenti majd a zajhatást.

Az új úton három csomópont épült, a Falumúzeum és a Malom utca, valamint az Interspar áruház északi oldalán. Fontos, hogy az ezekből az utcákból érkezőknek elsőbbséget kell majd adniuk a főútvonalon közlekedőknek. A szakaszt hivatalosan január 11-én, azaz jövő hétfőn adják át a forgalomnak.Útlezárás

A kedvezőtlen, csapadékos időjárás miatt a Kossuth utca burkolatának térkövei kilazultak, a közlekedést veszélyeztetik. A károk elkerülése miatt ma (január 7-én) 17.30 órától a Kossuth utcát (Berzsenyi út - Kisfaludy utca közötti szakaszon) lezárják. A vállalkozók mától megkezdik a javítást, azonban a munkák ideje a bizonytalan időjárási viszonyok miatt nem meghatározható!

Kérik a lakosság megértését és türelmét.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat