Egerszeginfo logo

Hírek

2016.01.05

Sok szerencsét kívánt a kéményseprő


Huszadszor köszöntötték az újévet a kéményseprők a zalaegerszegi polgármesternél. Balaicz Zoltán hagyományosan az első munkanapon fogadta a küldöttséget. A néphit szerint a kémények őrei jó szerencsét hoznak.

Twitter
Kerkai László kívánt szerencsét Balaicz Zoltánnak. A kéményseprő kilenc éve dolgozik a Lángőr 94 Kft.-nél. Azt mondja: sokadszorra kereste fel a város polgármesterét.

Az újévi köszöntésnek több mint 20 éves hagyománya van Zalaegerszegen. Mint Havasi Zoltán, a Lángőr 94 Kft. ügyvezetője emlékeztetett: 1995 óta minden év első munkanapján felkeresik a polgármesteri hivatalt.

Ily módon nemcsak a város vezetésének kívánnak sikeres új esztendőt, hanem az összes lakónak is. Ez – Balaicz Zoltán polgármester szerint - figyelemreméltó gesztus.

A program közös koccintással zárult, melyen elhangzott: a közszolgáltatás díja idén nem emelkedik. Zalaegerszegen egyébként 5 kéményseprő dolgozik, akik évente legalább egyszer felkeresik a város lakóit.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat