Egerszeginfo logo

Hírek

2015.12.16

Változások a szelektív gyűjtésben (A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. felhívása)


Tájékoztatjuk a kedves lakosokat, hogy december hónapban az ünnepek miatt módosul a házhoz menő zsákos gyűjtések időpontja. A kihelyezett sárga zsákokat az eredeti időpontban, december  31-én szállítjuk el, viszont a kék zsákokat legközelebb a  december  25-i utolsó péntek helyett január 8-án gyűjtik össze munkatársaink.

Twitter
A kommunális hulladékgyűjtést az ünnepnapokon is menetrendszerűen végezzük el , kérjük azonban, hogy minden említett esetben a hulladékokat legkésőbb 6 óráig helyezzék ki!
Felhívjuk a figyelmet továbbá a kéthetente, páratlan heteken zajló bio-hulladékgyűjtést érintő változásokra: mivel 2015. év 53 db, azaz páratlan számú hétből áll, így az idei év utolsó zöldhulladék -gyűjtési  időpontjai  december  28-án,  illetve  29-én  lesznek.  Az  újév szintén páratlan héttel kezdődik, így 2016-ban az első szállítási időpontok január 4-re,  illetve  5-re esnek, így a megszokottól eltérően két egymást követő héten is elszállítjuk a családi házas övezetben összegyűjtött zöldhulladékokat.
Módosul továbbá a szállítási gyakoriság is: 2016. április 1-től 2016. november 30-ig terjedő időszakban a bio-hulladékokat hetente , a hétfői és keddi napokon szállítjuk el.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat