Egerszeginfo logo

Hírek

2015.12.12

Zalaegerszeg értékei képesalbum


Zalaegerszeg értékei - ez a címe annak a képesalbumnak, melyet pénteken mutattak be a Díszteremben. Seres Péter, fotóriporter és Gyimesi Endre, egykori polgármester, levéltári biztos közös kötete új szemszögből láttatja a zalai megyeszékhelyet. A 130 oldalassal művel szerzők a rendezett tanácsú várossá válás jubileuma előtt tisztelegnek.
Twitter
Egyéni látásmód jellemzi a képesalbumot. Különleges szakértelemmel készített fotók és érdekes történetek találkoznak benne. A kötet Zalaegerszeg valamennyi szegletét feltárja. A természeti értékeken, műemlékeken, szobrokon, a város hagyományain át a sportegyesületekig és a fesztiválokig. A felvételek zöme idén készült.

A képeket alatt egyedi szövegek olvashatók. Olyan vallomások, melyek Zalaegerszeghez kötődő, ismert emberektől származnak.

Mint Balaicz Zoltán polgármester fogalmazott: a mű méltó módon illeszkedik Zalaegerszeg rendezett tanácsú várossá válásának jubileumához. Emléket állít a 130 éves múltnak.

A fotóalbummal a jubileum alkalmából tartott rendezvények sora nem ért véget. Az ünnepi év jövő héten, az Egerszeg-díjak átadásával zárul.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat