Egerszeginfo logo

Hírek

2015.11.11

Többfunkciós közlekedési központ városunkban


Növelni kell az intermodális központokra fordítható forrásokat- jelentette be Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár. A politikus azt mondta: 42 milliárd forintos forrásból Egerben, Kaposváron és Zalaegerszegen kezdődik el a többfunkciós közlekedési központok megépítése.
Twitter
A komplex közlekedési központ kialakítása lehetővé teszi, hogy egy helyszínen elérhető legyen a vasúti és a buszközlekedés, amit autó és kerékpár parkolókkal is kiegészítenének. Zalaegerszegen 2014-ben kezdődött el annak a tanulmánynak a készítése, ami a lehetséges csomópontokat kutatta. Négy verzió közül a közgyűlés az olai nemzetközi megállóhelyet szavazta meg.

A beruházást kevesebb, mint 10 milliárd forintból valósítaná meg a város. A többfunkciós közlekedési központot a jövőben tovább fejlesztenék.

A tervek között szerepel az északi ipari park megközelíthetőségének javítása és a belváros forgalmi rendjének átalakítása is. A fejlesztések várhatóan kedvezően befolyásolják majd a megyeszékhelyi emberek és az átutazók közlekedési lehetőségeit.

A fotó illusztráció!
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat