Egerszeginfo logo

Hírek

2015.11.10

Meg akarta vesztegetni a rendőrt


Jogerősen 2 év próbaidőre felfüggesztve 1 év szabadságvesztést kapott az a férfi, aki rendőröket akart megvesztegetni.  A vádlott egy Audi típusú személygépkocsival közlekedett  2015 áprilisában Egerváron, mikor a rendőrök ellenőrzés céljából megállították a járművet, s közölték a vádlottal, hogy a gyermekbiztonsági rendszer és biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 15.000 Ft helyszíni bírságot, valamint 3 büntetőpontot szabnak ki rá.
Twitter
Ezt a vádlott nem fogadta el, és 2 db 10.000 Ft-os bankjegyet nyújtott át a rendőröknek, mondván, „rendezzük le a dolgot.” A  rendőrök közölték vele, hogy tegye el a pénzt, majd előállították.
 
Az ügy 2015. november 6-án került a Zalaegerszegi Járásbíróság elé, ahol  a vádlottat bűnösnek mondák ki 2 rendbeli kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntettében, s a bíróság  halmazati büntetésül 1 év szabadságvesztésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.
Az ítélet jogerős.

A fotó illusztráció!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat