Egerszeginfo logo

Hírek

2015.10.26

Virágos, nyertes város Zalaegerszeg


Zalaegerszeg nyerte Idén a Virágos Magyarországért verseny fődíjat az 50 ezres lélekszám feletti városok között. A több mint két évtizede indított megmérettetésen a zalai megyeszékhely kezdetek óta részt vesz. Többször nyert már különböző minisztériumi különdíjakat, ám most a kategóriában induló települések között a legjobbnak bizonyult.

Twitter
Október 21-én a Pesti Vigadóban hirdették ki az országos környezetszépítő verseny eredményeit. Zalaegerszeg ezúttal saját kategóriájának győztese lett. Balaicz Zoltán polgármester szerint ez az elismerés a sok éves kitartó munka eredménye.

A Virágos Magyarországért verseny zsűrije idén kétszer látogatott el a zalai megyeszékhelyre. Horváth István, a Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője szerint a virágok színharmóniája és azok térbeli elrendezése is elnyerte a szakma tetszését.

Az 1994-ben indított mozgalom célja kezdetek óta a kulturált, környezetbarát, vendégváró országkép kialakítása, valamint a települések esztétikus megjelenítése. Ehhez Zalaegerszeg nemcsak a versenyben való részvétellel, hanem a 12 éve indított Virágos Zalaegerszegért megmérettetéssel is hozzájárul.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat