Egerszeginfo logo

Hírek

2015.10.19

Szépkorúak köszöntése


Hagyományteremtő szándékkal indult rendezvénysorozat az Idősek Hónapja alkalmából Alsójánkahegyen is. Célja, hogy a Szent László utcai közösségi házban is évről évre tisztelegjenek a szépkorúak előtt.

Twitter
Az időskorúak szép számmal gyülekeztek az ünnepségen, ahol Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében hangsúlyozta: az önkormányzat kiemelten kezeli az időskorúak helyzetét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Zalaegerszeg elnyerte az Országos Idősbarát Önkormányzati díjat.
Az összejövetel célja, hogy az idősek érezzék a fiataloktól jövő köszönetet, mert a városnak szüksége van tapasztalataikra.

Az Alsójánkahegy környékén élő idősek aránya közel 22%. A rendezvény szervezői szeretnék, ha a nyugdíjasok éreznék, hogy megbecsülik őket.

Galbavy Zoltán helyi önkormányzati képviselő hozzátette: a településrészi önkormányzat évről évre vendégül látja majd a szépkorúakat. Így kívánják elérni, hogy az idősebb korosztály is kimozduljon a megszokott hétköznapokból.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat