Egerszeginfo logo

Hírek

2015.09.05

Több funkciós a belvárosi társasház


Elkészült a Deák tér új épületegyüttese. A létesítményben lakásokat, irodákat, üzlethelyiségeket alakítottak ki. A beruházásra mintegy 800 millió forintot fordított a város. Az épületegyüttesben ügyfélszolgálati központ is működni fog, ahol az ügyfelek, a bérlakásokban élők egy helyen intézhetik több szolgáltatónál ügyeiket.

Twitter
A belvárosi rehabilitációs programnak köszönhetően az elmúlt években jelentősen megújult a piactér és a környéke. A Sütő utcai rekonstrukció, valamint a piactér és a vásárcsarnok felújítását követően, most lezárult a Belvárosi Társasház projekt is. A keddi helyszíni bejáráson Vigh László országgyűlési képviselő is részt vett.

Az új épület 3 lépcsőházból áll. Kettőben különböző méretű lakásokat alakítottak ki, ezeknek felét már értékesítették. A harmadikban üzletek és irodák lesznek. Itt a LÉSZ Kft, a Zalavíz Zrt. a Városgazdálkodási Kft és a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft ügyintézőjénél egy irodában intézhetik ügyeiket.

Az épület speciális hőszigeteléssel készült. Az irodák kialakításánál is odafigyeltek az energiatakarékos megoldásokra. Így az üzemeltetési költség várhatóan az átlagosnál kevesebb lesz. Augusztus 28-án kapta meg az épület a használatbavételi engedélyt.
A fejlesztések ezzel még nem értek véget. A következő években létrehozzák a helyi termékek piacát, ahol göcseji és zalai ételeket és italokat kínálnak majd.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat