Egerszeginfo logo

Hírek

2015.07.21

Vizes jótékonykodások


Közösségi akció a Városi Strandon, jótékonysági nap az AquaCityben. Mindkét helyen várják a segítőkész és jótékonykodó városlakókat, szimpatizánsokat.
Twitter
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata közösségi akcióra vár minden vállalkozó kedvű polgárt, civil szervezetet, illetve céget a hamarosan megnyiló
Városi Strandra.
A jelentkezők részt vehetnek  a strand- parkosításában- szépítésében. (Az érkezők gyomlálhatnak , festhetnek, terepet rendezhetnek.)
Az akció időpontja: 2015. július 30. 9 órától. (Esőnap: július 31.)
Érkezés: az Ady utcai bejárat  felől.
A jelentkezéseket a kabinet@ph.zalaegerszeg.hu  e-mail címen várják 2015. július 24-ig.


Augusztus 9-én jótékonysági nap az AquaCityben

Idén is lesz jótékonysági nap az AquaCityben. Az idei bevételt a kórház genetikai laboratóriumának eszközbeszerzésére, valamint a színház fogadóterének csinosítására ajánlják fel a szervezők. A rendezvény részleteiről Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője számolt be a sajtó képviselőinek.

Augusztus 9-én, vasárnap rendezik meg a XIV. jótékonysági napot a vízicsúszda- és élményparkban. A felajánlások, valamint a belépőjegyekből befolyó összeg mellett a hagyományokhoz híven idén is főzőversennyel segítik a város közéleti személyiségei, intézményei, vállalkozásai és civil szervezetei a nemes cél elérését. Ezúttal a bevételt több felé osztják.

A főzőverseny mellett többek között sportbemutatókkal, koncertekkel, musical műsorral és korongozó foglalkozással várják a szervezők a jótékonysági nap résztvevőit. A zalaegerszegi lakosok ezen a napon kedvezményesen vehetik igénybe a létesítmény szolgáltatásait- tájékoztatott Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője.

Az AquaCity és a zalaegerszegi önkormányzat által szervezett jótékonysági rendezvényre eddig 29 főzőcsapat nevezett be, de további jelentkezőket is várnak a szervezők. Mint mondták rekord összegű bevételre számítanak.


Fotók: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat