Egerszeginfo logo

Hírek

2015.06.07

Évadzáró társulati ülés a Színházban


Sikeres évadot zárt a Hevesi Sándor Színház. Nőtt a nézőszám és a bevétel is. A teátrum évadzáró társulati ülésén Besenczi Árpád igazgató számolt be a társulat szakmai és anyagi helyzetéről, valamint a következő évad terveiről. A most záruló évad 314 előadásán a nézők száma csaknem elérte a 73 ezret. Bérletet több mint 10 ezren váltottak. Tavalyhoz képest idén 7 millió forinttal növekedett a bevétel.

Twitter
A pénzügyi nehézségekkel küzdő társulatnak ezzel egyelőre sikerült stabilizálnia helyzetét. A legnépszerűbb előadás idén a Miniszter félrelép volt. Ezt követte a Csókos asszony, de sokan látták a Kölyök című darabot is. Továbbra is kiemelkedő érdeklődés övezte a diákoknak szánt drámapedagógiai előadássorozatot. A sikereknek köszönhetőn az önkormányzat a következő 5 évre is Besenczi Árpádot bízta meg a teátrum vezetésével.

Az évadzárón oklevéllel köszönték meg a 85 éves Kondákor Antalné, valamint Komáromi Lászlóné ruhatáros munkáját, Gyimesi Katalin tanárnő a Tantermi Deszka előadásainak szervezésért kapott elismerést, állandó néző címet kapott Sala Kata, a kórházi sürgősségi osztály asszisztense. A színház Mecénás-díját dr. Iván Nándor vehette át, a nézők szavazatai alapján a közönségdíjat Farkas Ignác. Terminátor- és Cserebogár-díjat kapott Lupaneszku Vivien (168 előadásban játszott). A vezetés nívódíját és a társulat titkos szavazatai nyomán a Forgács-gyűrűt a 70 esztendős Balogh Tamás nyerte el. Arany Deszka díjat kapott a műszakból Lóránt László karbantartó, Pap Lujza pedig Máriáss-díjat vett át. A Színházbarát Kör Foki Veronikának adta az elismerését.

Elbúcsúzik a színháztól Foki Veronika, Kanda Pál színművész és Vass János Pál rendezőasszisztens. A Csókos asszony utolsó előadásán álló tapssal búcsúztatták nézők Foki Veronikát, aki a következő évadban a Madách Színházban folytatja pályafutását.

A társulat a következő évadban a már megszokott újító szemlélettel és változatos kínálattal várja a közönséget. Többek között a Kövek, a Házasságlevél és a Hullám című művet állítják színpadra.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat