Egerszeginfo logo

Hírek

2015.05.08

60 év fényképezőgéppel a pálya szélén


60 év futballtörténetéről nyílt kiállítás a Hevesi Sándor Színházban. Horváth Jenő fényképész mester rendszeresen megörökítette a ZTE FC mérkőzéseit. A közönség a zalaegerszegi labdarúgó klub legendás játékosait, edzőit és a szurkolóit láthatja viszont a képeken.

Twitter
A ZTE FC múltját elevenítette fel Balaicz Zoltán polgármester a kiállítás megnyitón, aki azt is hangsúlyozta: reméli, hogy hamarosan a régi idők sikereit produkálják a mai játékosok. A tárlat 1955-től egészen napjainkig mutatja be a futball klub legemlékezetesebb pillanatait. Szőcs János válogatott játékos, volt szövetségi kapitány is szívesen nézte végig a képeket.

Horváth Jenő már 15 éves kora óta rendszeresen fotózza a mérkőzéseket. Ott volt a Manchester United elleni meccsen is, ám a legkedvesebb élménye a 2002-es bajnoki cím elnyerése volt.

A fényképész mester elmondása szerint 60 év alatt 10 ezer felvételt készített, ebből most 200–at láthat a közönség. A tárlatot június 8-ig tekinthetik meg az érdeklődők.


Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat