Egerszeginfo logo

Hírek

2015.05.06

Tegyünk együtt virágos városunkért!


Zalaegerszeg Megyei  Jogú Város Önkormányzata és a Városgazdálkodási  Kft. ez évben  is meghirdeti a „Virágos Zalaegerszegért!” környezetszépítő pályázatot, melyre 2015. június 15-ig  lehet  jelentkezni. A  környezetszépítő  verseny  sokkal  többről  szól,  mint  egyszerű virágosításról.  A  pályázó  vállalja,  hogy  közvetlen  környezetét  egész  évben  rendben  tartja, ezzel nagymértékben hozzájárul Zalaegerszeg város esztétikusabb látképéhez.
Twitter
A helyi verseny szorosan kapcsolódik az országos „Virágos Magyarországért” mozgalomhoz, melyben  az  elmúlt  évek  sikerén  felbuzdulva  Zalaegerszeg  idén  is  versenybe  száll,  hogy kivívja  a  verseny  bíráinak  elismerését.

Ezért  is  bíznak  abban  a  Virágos  Zalaegerszegért felhívás  szervezői,  hogy  ebben  az  évben  is  számos  családi  ház,  társasház,  kereskedelmi egység és oktatási -nevelési intézmény csatlakozik az akcióhoz.

Ha  a  szomszéd  kertje  zöldebb...  nevezze  be  őt  a  Virágos  Zalaegerszeg  környezetszépítő versenybe!
2105-ben  ismét,  nem  csak  saját  kertjüket,  környezetüket  nevezhetik  be  a  pályázatra  a városlakók, hanem szomszédjuk, családtagjuk, barátjuk vagy akár egy ismeretlen, ám szépen gondozott, ápolt, virágosított kertet, társasházat, éttermet vagy intézményt is!
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat