Egerszeginfo logo

Hírek

2015.04.14

Trafipax bemutató!


Elkészült a lista, nézze meg, városunkban hol várható majd mobil traffipax. A civilek javaslatait is felhasználta a rendőrség, hogy hova állítson sebességmérőt csütörtök és péntek reggel hat és este 10 óra között.

Twitter
Április 16-án és 17-én a rendőrség országos traffipaxakciót tart a nemzetközi Speedmarathon-program keretében. Ehhez bevetik mind a 160 lézeres VÉDA-sebességmérőt is, amiket a közelmúltban szereztek be.

Az ellenőrzések várható helyszínéről részletes listát közöltek. A rendőrség a maga módján értékeli az állampolgári segítséget is: 10-10 tanácsadót meghívnak az ellenőrzések helyszínére. Városunkban és a megyében az alábbi listán tájékozódhatnak az ideiglenes ellenőrzési pontokról.

Az új lézeres traffipaxok nem csak a sebességtúllépést mérik, de érzékelik a piroson és záróvonalon való áthaladást, sőt, a be nem kötött biztonsági övet is.

A mobil eszközök mellett ősztől 365 fix telepítésű traffipaxot is használ majd a rendőrség, ezekre viszont Traffic Control feliratú táblákkal kell felhívni a figyelmet.
Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat