Egerszeginfo logo

Hírek

2015.03.05

Még lehet jelentkezni a Zegasztár vetélkedőre


Nagy az érdeklődés, de még lehet jelentkezni a Zegasztár című kulturális vetélkedőre. Az immár hagyományos programot az önkormányzat Humánigazgatási Osztálya és a Zalaegerszegi Televízió közösen szervezi. A nagysikerű tehetségkutatóra a város általános iskoláinak felsős, valamint a középiskolák diákjainak jelentkezését várják.

Twitter
A selejtezőkből továbbjutott versenyzők április 18-án és 25-én mérettethetik meg magukat a városi elődöntőkben.
 Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Humánigazgatási Osztálya és a Zalaegerszegi Televízió Kft. az előző négy, nagysikerű városi tehetségkutató versenyfelhívását (Zegasztár 2007-2009-2011-2013.) megismétli és felhívást tesz közzé a zalaegerszegi általános iskolák felső tagozatos és középiskolai tanulói számára „ZEGASZTÁR 2015” címmel az alábbi kategóriákban:

1. könnyűzene
2. komolyzene
3. népzene
4. versmondás - prózamondás
5. színjátszás
6. népi tánc
7. modern- és társastánc
8. szépirodalom (vers, novella)
9. képzőművészet (rajzok, festmények, kisplasztikák stb.)

A versenyre 2 korosztály jelentkezhet:
1. általános iskola felső tagozat
2. középiskola
Az iskolai selejtezőkre 2014. december 1 - 2015. január 30. között kerülhet sor, majd ennek alapján az iskolai selejtezőkből a városi elődöntőkbe továbbjutott produkciók beküldési határideje a Humánigazgatási Osztályra: 2015. március 5.

Az iskolai selejtezőkből továbbjutott versenyzők számára városi elődöntők kerülnek megrendezésre 2015. április 18-án és 25-én közönség előtt, élő televíziós adások keretében. A zsűri döntése és a közönségszavazatok alapján kategóriánként 4 versenyző jut be a Zegasztár Gálára (1-2-3. helyezettek és közönségdíjasok).
A jelentkezéseket intézményenként összesítve Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánigazgatási Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19. IV/423.) kell benyújtani a csatolt jelentkezési lap kitöltésével 2015. március 2-ig.

A ZEGASZTÁR GÁLA Zalaegerszeg Rendezett Tanácsú Várossá válásának 130. évfordulóján, Zalaegerszeg Város Napjának kiemelt rendezvényeként 2015. május 15-én (péntek) 19,00 órakor kerül megrendezésre élő televíziós adás keretében a Hevesi Sándor Színházban.
Itt kerülnek átadásra a díjak (1-2-3. helyezettek), illetve a közönség és a televíziónézők szavazatai alapján a verseny fődíja a 2015. évi Zegasztár cím elnyerőjének.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat