Egerszeginfo logo

Hírek

2015.01.24

Rendőrök elismerése és köszöntése


Sorozatbetörőket fogtak a zalaegerszegi rendőrök a Platán-soron az elmúlt héten. A sikeres felderítés következtében egy 8 fős bűnbandát füleltek le az egyenruhások. Az akcióban résztvevők munkáját pénteken Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere köszönte meg.

Twitter
A Platán-soron fogták el az egyenruhások azokat a betörőket, akik két bűncselekményt követtek el január 14-én. Az akció során a rablók autójukkal a rend őreire támadtak, egyiküket fához próbálták szorítani, kollégáját pedig elsodorták. A társát védő rendőr hat lövést adott le a menekülő járműre. A gyanúsítottak ennek ellenére mégis elhagyták a helyszínt, nem sokkal később viszont letartóztatták őket. Mellettük még 5 embert, mindnyájukat sorozatbetörésekkel gyanúsítanak. Az eredményes zalai elfogásban több mint 15 rendőr vett részt. Most az ő munkájukat köszönte meg Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Az önkormányzat és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság között évek óta kiváló a kapcsolat. Kovács Zoltán és Marai Péter, ők azok a rendőrök, akik nélkül ez a felderítés nem sikerülhetett volna, mivel ők tartóztatták le az első gyanúsítottat még az akciót megelőző este. Nekik táblagépeket ajándékozott a város vezetése, ezzel fejezve ki elismerését.

Zalaegerszeg önkormányzata egyébként az akcióban résztvevő valamennyi egyenruhást megjutalmazta, családjukkal együtt egy napot tölthetnek el ingyen, teljes ellátással az AquaCityben.

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat