Egerszeginfo logo

Hírek

2015.01.21

250 milliós hulladékgazdálkodási fejlesztés indul Zalaegerszegen


Fejlesztik Zalaegerszeg hulladékszállítási rendszerét. Az Új Széchenyi Terv keretéből több mint 250 millió forinttal támogatott projekt szerződéseit kedden írták alá városunkban. A beruházáshoz 95 százalékos támogatást nyert az önkormányzat.
Twitter
Több, mint 196 millió forintból három új hulladékgyűjtő járművet állítanak forgalomba, további 25 millióból pedig közel 1000 hulladékgyűjtő edényt vásárolnak. A tervek között szerepel még, hogy 7 millió forintért 19 db GPS-berendezést helyeznek üzembe és egy járműkövető programot is kidolgoznak.

Balaicz Zoltán polgármester szerint ez egy olyan program, amellyel Zalaegerszeg jól illeszkedik a környezettudatos magatartáshoz. A polgármester elmondta még: a négy éve indult zalaegerszegi ökováros program részeként 2013-ban kezdődött a mostani beruházás előkészítése. A munkálatok három, -korábban megkötött- szerződés alapján zajlanak, melynek egyik fő felelőse Doszpoth Attila, korábbi alpolgármester volt.

A városvezetés a közbeszerzési pályázatok 4 nyertesével megkötötte a szerződéseket.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat