Egerszeginfo logo

Hírek

2014.12.23

Átadták a Zalaegerszegért-díjakat


Átadták a Zalaegerszegért-díjakat a közgyűlés dísztermében. Idén nyolc magánszemély és két egyesület vehette át az elismerést, kimagasló szakmai tevékenységéért és társadalmi szerepvállalásáért. Az okleveleket és a díjakat ünnepélyes keretek között adták át.

Twitter
A friss Zalaegerszegért-díjasokat Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte. A kitüntetésnek közel 20 éves hagyománya van a városban.
Az ünnepségen levetítették azokat a portréfilmeket, amelyeket a Zalaegerszegi Televízió készített a díjazottakról. Elsőként Csapó Béla, nyugalmazott pedagógust mutatták be a közönségnek. A 96 éves férfi mellett idén díjat kapott Farkas Ferenc szobrászművész, Farkas Ignác színművész, Kauzli Józsefné volt önkormányzati képviselő, Unyi János nyugalmazott intézményvezető, Varga Kálmán György takarmánygazdálkodási szakmérnök, Zsuppányi Gyula volt önkormányzati képviselő és Király Imre az Évgyűrűk Nyugdíjas Klub vezetője.
A magánszemélyek mellett két szervezet, a Zalaegerszegi Diabétesz Egyesület és a Zalaegerszegi Szív és Érbeteg Egyesület is díjat kapott.

Az ünnepségen elhangzott: A díjazottak jó példát mutatnak minden itt élő számára és öregbítik Zalaegerszeg hírnevét.

Fotó: Seres Péter

Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat