Egerszeginfo logo

Hírek

2014.12.18

Átadták a jótékonysági nap bevételét


Rekord dőlt az idén az AquaCity augusztusi jótékonysági napján. Minden eddigit felülmúló összeg, mintegy 4 millió 800 ezer forint gyűlt össze a kedvezményes belépőkből, a különböző cégek, vállalatok előzetes felajánlásából és a főzőcsapatok becsületkasszáiból. A bevételt most a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány kapta.

Twitter
Az AquaCity és a zalaegerszegi önkormányzat közösen 2002 óta rendez jótékonysági rendezvényeket. Minden évben olyan adománygyűjtést szerveznek, amellyel próbálják egy kicsit az embereket a jóra ösztönözni. Így volt ez idén is. A nagy meleg és a nemes cél sokakat csalogatott ki a csúszdaparkba. A jótékonysági napon mintegy négyezer látogatója volt a fürdőnek.

A cégek, vállalkozások felajánlása mintegy 1 millió 800 ezer forint volt, a főzőcsapatok becsületkasszáiból közel 850 ezer forint gyűlt össze, a belépőjegyekből pedig 2 millió 140 ezer forint folyt be. Így jött össze a több mint 4 millió 800 ezer forint.

Dóra János, a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány elnöke kiemelte: az osztályon dolgozó orvosok, dolgozók munkájának köszönhető ez az adomány.

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tevékenysége széleskörű. Számos rendezvényen képviseltették magukat, hogy az emberek megismerjék munkájukat. Az alapítvány gyermek-rehabilitációval is foglalkozik. Terveik között szerepel, hogy a gyermekintenzív osztályon lévő súlyos betegségben szenvedő apróságok anyukáinak pihenőhelyiséget tudjanak biztosítani – hangsúlyozta dr. Gárdos László, a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány elnökségi tagja.

Az alapítvány két olyan apartman kialakítását tervezi a kórház területén, amelyben a rehabilitációra érkezett gyermekek szüleikkel együtt családias környezetben tölthetik el napjaikat a kezelések során, ezzel is elősegítve gyorsabb gyógyulásukat, felépülésüket.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat