Egerszeginfo logo

Hírek

2014.11.30

Eltűnt egy 13 éves egerszegi lány


A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság édesanyja bejelentése alapján keresi Pintér Ivett zalaegerszegi lakost, aki 2014. november 29-én 18 óra 30 perckor azt mondta a szüleinek, hogy találkozik a barátaival és megígérte, hogy estére hazaérkezik. Az édesanyja 2014. november 30-án a délelőtti órákban bejelentést tett a rendőrségen, miszerint lánya reggelig nem érkezett haza és távozása óta ismeretlen helyen tartózkodik.

Twitter
A 13 éves lány körülbelül 150-155 cm magas, vékony testalkatú. Haja élénkvörös színű, derékig ér. Szeme színe barna. Szája bal szélében piercinget hord. Az eltűnésekor fehér kabátot, kék színű nadrágot és barna színű cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki Pintér Ivett tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságot a 06-92/311-510-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámok valamelyikén, vagy személyesen bármelyik rendőri szervnél.
Forrás: Index

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat