Egerszeginfo logo

Hírek

2014.11.14

Felhívás


Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából 2014. november 17. és december 21. közötti kedd, szerda és csütörtöki napokon forgalomfelvétel készül egy nagyléptékű, Zalaegerszeg városát és agglomerációját érintő közlekedéstervezési munka megalapozása céljából.

Twitter
A forgalomfelvételek az alábbi területekre terjednek ki:
• Közúti közlekedés
• Helyi autóbuszjáratok
• Helyközi autóbusz járatok
• MÁV/GYSEV járatok
• Parkolás

Közúti forgalomfelvételek
A közúti forgalomfelvételek során közúti keresztmetszeti és csomóponti forgalomszámlálásokra kerül sor Zalaegerszeg számos pontján. Kikérdezés nem történik. A közúti csomópontokban, közutak mentén Zalaegerszegen tanuló diákok láthatósági mellényben számolják a közúti forgalom nagyságát a forgalom zavartatása nélkül.

Helyi, helyközi autóbuszos és vasúti számlálások
A tömegközlekedési számlálások során a Zala VOLÁN, a Zalaegerszeg városát érintő társ VOLÁN és a MÁV/GYSEV megállóhelyein és járművein utasforgalmi számlálást és kikérdezéses felvételt végeznek, mely során többek között mérik az egyes vasúti és VOLÁN megállóhelyeken illetve járatokon fel-és leszálló utasok számát. A helyszíneken kikérdezést végeznek. A számlálások teljes üzemidőben történnek. A mérések járművön utazva vagy megállóhelyen/autóbusz állomáson történnek.
A számlálásokat és kikérdezéseket Zalaegerszegen tanuló diákok végzik.

Kérik a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a munkájukat!

Parkolási vizsgálat
Zalaegerszeg város parkolási szokásainak megismerésére részletes parkolás vizsgálatot készítenek, mely során belváros és környezetében, a közterületeken dinamikus parkolás felvételek történnek 06:00–20:00 óra között, félórás intervallumokban. A parkolást rögzítő személyek láthatósági mellényt viselnek a rajtuk lévő kitűzővel, s az önkormányzat által kiadott hivatalos megbízólevéllel tudják igazolni magukat.

Kérik a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a parkolást rögzítők munkáját!
Köszönik türelmüket és együttműködésüket!

A képek illusztrációk!
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat