Egerszeginfo logo

Hírek

2014.11.07

Szavazzon a legjobb fotóra!


Az Országos Bírósági Hivatal szeptemberben hirdette meg „Fókuszban a bíróság” című fotópályázatát amatőr fotósoknak abból a célból, hogy a magyarországi bírósági épületeket újszerű látásmóddal, kreatívan mutassák be. Az október 31­i határidővel zárult pályázatban most a közönségdíjas alkotást keresik.
Twitter
Az országos, pénzdíjas pályázatra közel 80 résztvevő ­ köztük zalai amatőr alkotók és törvényszékünk dolgozói ­ több mint 300 képet küldött az alábbi kategóriákban:

1. Bírósági épületek, épületrészletek

2. Bírósági épületbelsők, termek

3. Tárgyi környezet a bíróságon

4. Életkép a bíróságon

Az Országos Bírósági Hivatal tájékoztatása szerint jelenleg a pályaművek feldolgozása, értékelése zajlik, s rövidesen minden kategóriában egy 4 fős bíráló bizottság választ majd nyerteseket. A bizottság elnöke dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke. Tagjai: dr. Németh Zoltán, a Budapest Környéki Törvényszék Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságának elnöke; Molnár Zoltán fotóművész és Klenovics Róbert, építész, az OBH Épületfejlesztési és Fenntartási Osztály vezetője. A Bíráló Bizottság minden kategóriában egy nyertest hirdet ki. Az egyes kategóriák nyertesei 200.000 forintos díjazásban részesülnek.A pályázó fotósok egy csoportja munka közben


Mindezek mellett keresik a közönségnek legjobban tetsző alkotást is: 2014. november 5­én ugyanis elindult a közönségszavazás. A http://fotopalyazat.birosag.hu/ oldalon lehet leadni a voksokat a legjobban tetsző fotóra, amelyet az Országos Bírósági Hivatal különdíjban részesít. A szavazatokat november 20­án, 24 óráig lehet leadni. A közönségdíj 100.000 Ft pénzdíjjal jár.

A Zalaegerszegi Törvényszék ezúton is megköszöni az egykori vármegyeháza épületét, termeit megörökítő fotósok munkáját, és sok sikert kíván a pályázóknak.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat