Egerszeginfo logo

Hírek

2014.07.21

Értelmetlen gyermekhalál!


Meghalt egy tízéves fiú Zalaegerszegen, miután ráborult egy fém futballkapu – erősítette meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke. A baleset szombaton délután történt az alsóerdei egykori napközis tábor területén. A fiú a szüleivel volt. A fémből készült és nem kellően stabil futballkapu egyelőre ismeretlen okból a gyerek fejére dőlt. A mentők erőfeszítései ellenére a fiú nem sokkal később belehalt súlyos sérülésébe.

Twitter
A zalaegerszegi alsóerdei egykori napközis táborban szombaton késő este történt, egy 10 éves kisfiú halálát okozó tragikus baleset kapcsán, Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott elrendelte az illetékességi területén működő valamennyi olyan szabadidő- és sportlétesítmény (pl. játszótér, futballpálya, kézi- és kosárlabdapálya, erdei tornapálya stb.) eszközparkjának, tárgyainak felülvizsgálatát, amelyek állapotuk miatt veszélyt jelenthetnek használójukra nézve. A megye összes településére kiterjedő ellenőrzés kapcsán a kormánymegbízott a balesetveszélyesnek minősülő eszközök javíttatására, biztonságossá tételére - amennyiben ez nem lehetséges - az eszköz eltávolítására, elzárására hívta fel valamennyi Zala megyei jegyző és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megyei tankerületi igazgatóinak figyelmét.

A balesettel kapcsolatban a Zala Megyei Rendőr- főkaptányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Forrás: Kormányhivatal

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat