Egerszeginfo logo

Hírek

2014.06.26

Kitűnő prograkínálat júliusban és augusztusban


Szombattól Zalaegerszegen beindul a B-Vitamin Napok, amely a közös szurkolás élményét kínálja a város szívében. Július másodikától pedig a Kvártélyház Szabadtéri Színház nyolcadik évada veszi kezdetét a második Zalai Kortárs Művészeti Fesztivállal. Tíz nap alatt 12 előadás várja a közönséget, garantált szórakozást kínálva, amit három másik darab követ egészen augusztus 22-ig.
Twitter
Közös szurkolás és színházi élmények

Ahogy két éve a labdarúgó Európa Bajnokság idején, úgy most a VB egyenes kieséses szakaszában is a közös szurkolás élményét kínálják a zalaegerszegieknek és az idelátogatóknak a B-Vitamin Napok keretében. A szurkolás mellett egy homokos kispályán akár rúgni is lehet majd a labdát. A világbajnokság végéig tartó programmal párhuzamosan indul a Kvártélyház Nyár, amelynél a mérkőzések és az előadások időpontjai elkerülik egymást.

A Hungária dalokat felvonultató musical valamint a Müller Péter és Seress Rezső nevével fémjelzett zenés játék a közönség kérésére tér vissza. A Kaktusz virága című zenés komédia pedig újdonságként ígérkezik a nyár különlegességének.

A nyári szabadtéri programokat a második Zalai Kortárs Művészeti Fesztivál nyitja, benne a Sörgyári Capriccio valódi értelmezésével, Tompos Kátya és Hrutka Róbert öt nyelven előadott koncertjével, találkozhatunk Janklovics Péterrel, Scherer Péterrel, a Momentán Társulattal, Nagy-Kálózy Eszterrel, valamit Béres Ilona és Tordai Teri közös jutalomjátékával is.

A Kvártélyházi Nyár egészen augusztus 22-ig ezt teszi tartalmas mégis könnyed szórakozást ígérve a zalai megyeszékhelyen, különleges környezetben.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. április
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat