Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.28

Társasházi tulajdonosok vigyázzanak!


Szerkesztőségünkhöz több jelzés is érkezett, hogy a társasházkezelő cégekre hivatkozva illetéktelen személyek keresik fel a lakókat. Hőtechnikai   felmérés és pályázati lehetőség ürügyén csengetnek be a lakásokba. Műanyag ajtó- és ablakcseréket ajánlanak, előlegeket igyekeznek kérni.

Twitter

Természetesen minden tulajdonos részére biztosított a lakásában az egyénileg  finanszírozott nyílászáró csere.

Mindössze annyit kérünk, hogy körültekintően járjanak el a „házaló” ügynökökkel, mert sajnos a jelzések alapján több idős lakó fizetett előleget az őt felkereső ügynök számára, akit azóta sem tudnak elérni, és „meglepő módon” a munkálatokat sem végezték el.

Városunkban nagyon sok tisztességes vállalkozás foglakozik műanyag nyílászáró beépítéssel.

Nem biztos, hogy szerencsés budapesti, miskolci, vagy más távoli városok cégeivel végeztetni ezeket a munkálatokat. Főképpen olyanokkal, melyek egy éve szerepelnek a cégjegyzékben és már két végrehajtási eljárás folyik ellenük.

 

Összegezve kérjük, hogy körültekintően döntsenek, ha felkeresik lakásukban Önöket.

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. május
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat