Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.25

Megszépül a Dísz tér és a polgármesteri hivatal előtti terület


Új arculatot kap Zalaegerszeg Dísz tere és a polgármesteri hivatal előtti teret is átépítik. A munkálatok a jövő héten kezdődnek és várhatóan szeptember végéig tartanak. A kivitelezés a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében elnyert támogatásokból valósul meg. A munkálatokat a Hydrocomp Kft. végzi.

Twitter
A cél az, hogy ez a tér valóban a város főtereként funkcionáljon, és külön öröm, hogy zalaegerszegi vállalkozások végzik a munkát.  A tér jelenleg inkább közlekedési csomópontként, mintsem élettérként funkcionál, ezt fel kell számolni.  A kivitelezők a lehető legkedvezőbb árajánlatot adták. A belvárosi terek újjáépítése így mintegy 300 millió forintba kerül.

A térrendezés során padokat, kerékpártartókat és hulladékgyűjtőket is kihelyeznek. Felújítják a villamos hálózatot, a közvilágítást, a vízi közműveket és a zenélő órát is.
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat