Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.21

Az Év Sportolói városunkban


A 2013-as teljesítmények alapján női kategóriában Juhász Fanni atlétát, a férfiaknál megosztva Szanati Szabolcs súlyemelőt és Nemes Attila válogatott tekézőt díjazták. Az év csapata címét idén a ZTE-ZÁÉV női Tekeszakosztálya és a Zalaegerszegi Tekeklub FMVas kapta.

Twitter
Átadták az Év Sportolója címeket városunkban

Az Év Sportolója címeket évről évre átadja az önkormányzat. Idén volt, aki egyéni országos bajnoki címmel, más a csapatsportágakban való eredményes szerepléssel érdemelte ezt ki.

Az Év női sportolója címet hét jelölt közül Juhász Fanni, a Zalaegerszegi Atlétika Club versenyzője nyerte, aki idén a gátfutás mellett a rúdugrást is felvette versenyszámként. A klub pedig abban bízik, hogy mind a két számban dobogón fog végezni.

Az Év férfi sportolója címet megosztva Nemes Attila, a Zalaegerszegi Teke Klub FMVas versenyzője és Szanati Szabolcs súlyemelő kapta, aki 94 kilógrammos kategóriában országos bajnoki címet tudhat magáénak.

Az Év legjobb csapata címét idén a ZTE ZÁÉV női tekecsapata és a ZTK FMVas csapata érdemelte ki, kiemelkedő teljesítménye miatt. Mindkét csapat első lett a Szuper Ligában.

Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság idén egyhangúan döntött a díjazottakról.

Fotó:

Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2023. október
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat