Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.12

I. Kerka Szépe Szépségverseny


Zala Megye egyik legszebb környékén, - a Kerka partján - Lovásziban került megrendezésre az első Kerka Szépe Szépségverseny, melyen gyönyörű hölgyek bemutatkozását láthatta a nagyérdemű. A 12 versenyző közül került ki győztesként a lenti Farkas Zsuzsanna, második helyen a zalaegerszegi Fischer Anett, harmadikként pedig a szintén egerszegi Nagy Alexandra végzett.
Twitter
A szépségversenyre a lovászi majális és tuning találkozó keretein belül került sor az Olajbányász Kultúrális Egyesület színháztermében. A versenyre 12 bátor jelentkező Hölgyet minden tisztelet megillet, hiszen szépségükkel emelték a rendezvény fényét! A végeredményt egy hat tagú zsűri pontozása hozta meg (melynek tagja volt portálunk fotósa - Zsiri Photo - is), amely alapján az alábbi sorrend született:

1. Farkas Zsuzsanna - Lenti
2. Fischer Anett - Zalaegerszeg
3. Nagy Alexandra - Zalaegerszeg

Gratulálunk a győzteseknek! Továbbá több különdíj is gazdára talált, így a hölgyek többsége nem távozott üres kézzel! A rendezvény hangulatáért és színvonaláért felelős szervezőt, dr. Somlán Róbertet is köszönet illet.

A versenyzők: Anda Laura, Balogh Anikó, Benke Tímea, Bóha Szabina, Farkas Zsuzsanna, Fischer Anett, Hajba Fanni, Hanz Alexandra, Horváth Viktória, Károlyi Lili, Nagy Alexandra, Sali Nikolett.

A rendezvényen készült fotógaléria megtalálható az Egerszeginfo galériájában: Kerka Szépe fotógaléria (a fotókért köszönet Szollár Máténak)

További sajtómegjelenés: zaol.hu
Forrás: Horváth Gábor Zsiri

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat