Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.08

Megújult az Art Mozi


Ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a külsőleg és technikailag felújított Art mozi. Mostantól a megújult látvány és hangzás mellett új filmkínálat is várja az érdeklődőket. A modern, digitális technikát 18 millió forintból alakították ki. Az első levetített film a 2012-ben új szereplőkkel és helyszínekkel (zalai tájakkal)
készített Tüskevár volt.
Twitter
"Régi értékek, új technika-A mi mozink" szlogennel kezdte ünnepi köszöntőjét Kondor Anita a Keresztury VMK igazgatója. A minisztériumi 9 milliós támogatás és 4,3 milliós önkormányzati segítség biztosította a beruházás sikerét.
Gyutai Csaba méltatta a pályázat sikerét és a modern technikai megvalósítást. Drávecz Szabolcs a mozi vezetője is az európai színvonalú kép és hangminőséget emelte ki mondandójában.

Az avató ünnepséget a zalai vonatkozású, 2012-ben felújított Tüskevár című film rendezője, Balogh György, és operatőre, Gulyás Ákos is megtisztelte.
A rendező azt mondja, hogy ami nagy kincs, azt tovább kell adni a fiatalságnak. A szervezők a megnyitót követően levetítették Fekete István azonos című regényének filmváltozatát.
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat