Egerszeginfo logo

Hírek

2014.04.26

Söpörjünk végig a városon!


Az Ökováros Program keretében Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kvártélyház Kft., a Városgazdálkodási Kft., a Zalavíz Zrt. és a Zala-Depo Kft., a Város Napjához és a XX.Egerszeg Fesztiválhoz kapcsolódóan meghirdeti 2014. május 10-én szombaton (munkanap) 10.00 órától a Söpörjünk végig a városon belvárosi köztisztasági akciót,- amellyel az idei évben csatlakozunk a TeSzedd!–Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz és ezáltal a „Let’s Clean Up Europe!” elnevezésű összeurópai kezdeményezéshez -, továbbá a Béke ligeti piknik közösségi parkrendezési programot.

Twitter
A részvételi szándékukat 2014. április 30-ig (szerdán) 15.00 óráig lehet jelezni a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályán a muszaktitkar@ph.zalaegerszeg.hu e-mail címen a csatolt jelentkezési lap kitöltésével.

Bővebb információt kérni a 92/502-125-ös telefonszámon lehet.

A további részletekről mindenjelentkezőt e-mail-ben értesítünk.

Tegyünk együtt a város köztisztaságáért, hogy szép, igényes környezetben élvezhessük az Egerszeg Fesztivál nyújtotta szórakoztató, kulturális és gasztronómiai élményeket!

Söpörjünk végig a városon és Béke ligeti piknik Program:

10.00 Találkozás a Polgármesteri Hivatal előtti téren

- csapatok bemutatása, köszöntése
- csapatok eligazítása az útvonalakról,
- szükséges eszközök kiosztása
- egyéb tudnivalók ismertetése

10.15 Indulás a kijelölt útvonalakon

11.45 Érkezés a Béke ligetbe
- Tombolasorsolás
- Frissítő (pogi, zsíros kenyér, víz, limonádé stb.)

12.30 Béke liget parkszépítése

A program keretében a csapatok a sétautak kavicsozásában és virágültetésben vesznek részt. A Városgazdálkodási Kft. által kihordott kavics szétterítéséhez, illetve a kialakított virágágyások beültetéséhez szükséges eszközöket, a növényeket biztosítjuk.
A program szervezői és támogatói felújítanak 1-1 padot, illetve várjuk további önkéntesek jelentkezését. A padokat előzőleg-festésre alkalmas állapotúra
-lecsiszoltatjuk. A résztvevők igényének megfelelő színű festéke(ke)t, ecseteket biztosítjuk.
A padokra kis táblán feltüntetjük a felújító csapat (cég, intézmény) nevét.

14.00 programzárás
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat