Egerszeginfo logo

Hírek

2014.03.30

Kész a jövő évad terve a Hevesi Sándor Színházban


A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulata a következő, 2014-2015-es évadban hét új produkciót tűz műsorra; lesz ősbemutató, kortárs dráma, musical, gyermek- és ifjúsági darab, valamint a közönség kívánságára műsorra kerül egy népszerű operett is.

Twitter
A város elégedett a színház tevékenységével, kiváló minőségű művészeti munka folyik az intézményben, amit a közönség bizalma, szeretet is igazol - fogalmazott Zalaegerszeg polgármestere szerdán sajtótájékoztatón. Gyutai Csaba kiemelte, hogy a színház működése biztosított, a város immár egyedüli fenntartóként a következő évadban is biztosítani tudja a művészeti intézmény működését.

Besenczi Árpád igazgató elmondta, hogy a következő évad ősbemutatóval kezdődik: Nógrádi Gábor Az anyu én vagyok című komédiáját szeptember 15-én mutatják be Farkas Ignác rendezésében. A nagyszínpadi premierek sorában ezt követi az októberben bemutatandó Kölyök című musical, Pozsgai Zsolt műve, majd A miniszter félrelép című bohózatot láthatja a közönség, november végén pedig a Kean, a színész című komédiát tűzik műsorra.

Besenczi beszélt arról is, hogy az elmúlt évben megfogalmazódott a közönség részéről, hogy a repertoárban operettre is szükség lenne. A választásuk idén Zerkovitz Béla-Szilágyi László Csókos asszony című operettjére esett, a kortárs magyar darabok közül pedig Tasnádi István Közellenség című drámáját mutatják be 2015 áprilisában. Az évad Tamási Áron Csalóka szivárvány című színművével fejeződik be.
Forrás: MTI

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat