Egerszeginfo logo

Hírek

2014.03.27

Népi Design pályázat


Zalai népművészeknek, kézműveseknek és iparművészeknek szóló pályázatot hirdet a Zala Megyei Népművészeti Egyesület és az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft. A pályázat célja a mai igényeknek megfelelő, korszerű ajándéktárgyak készítése, amelyek kielégítik az idegenforgalmi keresletet.

Twitter
A Zala Megyei Népművészeti Egyesület már 2005 óta foglalkozik tárgymegújítással. Ezzel a hagyományos népművészeti, kézműves tárgyakat szeretnék, innovatív módon, új életre kelteni. A pályázatra való jelentkezési határidő, április 20-a, a pályamunkák beadási határideje pedig szeptember 15-16-a.

A pályázat célja, hogy a hagyományokból kiindulva, a mai kor igényeinek megfelelő alkotások készülhessenek, amelyek az idegenforgalom elvárásainak is megfelelnek. Ezért az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. 500 ezer forintos díjalappal támogatja a kiírást.

Turisztikai szempontból fontos az elkészült ajándéktárgyak ára, és szempont az is, hogy a város és a göcseji népélet hagyományait kell felidézni.

Öt főből álló szakmai zsűri értékeli a beérkezett munkákat. Az eredményhirdetést követően a legjobbakból kiállítás nyílik a Kézművesek Házában
Forrás: Városi portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2021. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat