Egerszeginfo logo

Lájkolom, megosztom, kommentálom... :)

Fot�� ebb��l a mapp��b��l: Az��le��s-v��lgy 2017.05.01

Fot�� ebb��l a mapp��b��l: Az��le��s-v��lgy 2017.05.01

Megosztom a Facebook-on...
 

Szóljon hozzá...

 

Legfrissebb híreink...

MOKK: egyre gyakoribb kérdés, mi lesz digitális javainkkal a halálunk után Nincs egységes szabályozás a kriptopénzre és a közösségimédia-profilok öröklésére se

2022.01.19

Hírek | Általános

Bonyolult és részleteiben még nem szabályozott a digitális javak átörökítése, pedig rohamos terjedésük miatt egyre fontosabbá válik, mi lesz a sorsuk halálunk után. Ezt mutatja, hogy már a hagyatéki eljárásokban is egyre gyakrabban jelennek meg a kriptopénzek, a közösségimédia-profilok vagy a felhőben tárolt dokumentumok.

Helyes tüzeléssel elkerülhető a lakástűz!

2022.01.12

Hírek | Helyi hírek

Egy hét leforgása alatt három kéménytűzhöz riasztották a tűzoltókat Zala megyében. Egy helyszínen – Pötrétén – a tűz a padlástérre is átterjedt, és csak a pacsai hivatásos és a gelsei önkéntes tűzoltók gyors beavatkozásának volt köszönhető, hogy nem történt nagyobb probléma. Ezek az esetek is jól mutatják, hogy amennyiben a kémény műszaki állapota kifogástalan lett volna, vagy megfelelő tüzelőanyagot használtak volna, akkor nem lett volna szükség tűzoltói beavatkozásra. Kis odafigyeléssel ugyanis a baj megelőzhető!

Települési Oltási Akciónap január hónapban a felnőtt háziorvosi körzetekben

2022.01.03

Hírek | Helyi hírek

A Települési Oltási Akciónap (oltási hétvége) keretében Zalaegerszeg város felnőtt háziorvosi körzeteiben a doktorok az alábbi táblázatban olvasható napokon és időtartamban állnak rendelkezésre a körzetükbe tartozó lakosok számára.

Egészségben és sikerekben gazdag boldog Új Évet kívánunk

2022.01.01

Hírek | Helyi hírek

Szilveszterkor számadást végzünk, végig vesszük ezt az esztendő történéseit, emlékeit. 2021 nem volt egyszerű év, sok minden történt, ami eddig soha.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat