Egerszeginfo logo

R & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.

Kategória: Szolgáltatás - Reklám, hirdetés, hirdetés felvétel

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.
Telefon: 92/326-862

Email cím: dl@rmreklam.t-online.hu
Twitter
Az R & M Reklám Bt. már 15 éve foglalkozik egyedi reklám és üzleti ajándéktárgyak forgalmazásával.

A vésett község és város címerek a vert érmék / Zala megye, Zalaegerszeg, Szent István, Szent László, Deák Ferenc, Kossuth, Széchenyi, Rákóczi, Köztársaság, Rendőrség és a VÍVÓ Európa Bajnokság/ a cégemblémákkal és címerekkel hímzett galléros pólók segítették a megrendelőket, hogy az alkalomhoz illő, megfelelő ajándékkal ismerjék el partneri kapcsolataikat.

Az eddigi megrendelőkkel kialakult együttgondolkodó kapcsolat során felmerült egy olyan termék iránti igény, amely árban kedvező és jól szimbolizálja az adott szervezetet. Így kerül az ajánlataik közé egy új, elegáns és egyedi ajánlat a 3D ÜVEGKERÁMIA.


Az ÜVEGKERÁMIA alapanyaga speciális üvegőrlemény, amely egyedi eljárással - az előzetesen készített öntőformával ? kapja meg a végső megjelenését.

ELŐNYE:

-3 színben is megrendelhető /bronz, ón-ezüst és fehér/ így az ajándékozáshoz Ön határozhatja meg a kivitelezés színét,

-a max. 25 mm plakett magassággal pedig jól jeleníthető meg a címer, logó, vagy épület,

-az alkalmazható formák és méretek /amelyeket szintén Ön határoz meg/ lehetőséget biztosítanak, hogy elgondolását élethűen valósítsuk meg 3 DIMENZIÓS kivitelben.

Amennyiben nem kívánnak céges kisplasztikát terveztetni, figyelmükbe ajánljuk a Zalaegerszeg és a Zala Megye már elkészült üvegkerámiákat, melyek szimbolizálhatják a megyéhez és a városhoz való kötődést.
Nyitva tartás:
8.00 - 17.00
R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.
8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat