Egerszeginfo logo

PRINT BT.

Kategória: Szolgáltatás - Reklámajándéktárgyak

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kispest u. 9-11.
Telefon: 92/598-483

Email cím: print@enternet.hu

Internet: www.printbt.hu
Twitter
Szitanyomás textilre, póló és mez feliratozása, számozása.
Zászló, molinó, reklámfelirat készítése.
Autóponyva festés. Reklám és ajándéktárgy forgalmazás és feliratozás. Toll, öngyójtó, baseballsapka, kulcstartó és egyéb szóróajándékok forgalmazása és nyomása. Gravírozás fémre, fára, üvegre, műanyagra. Digitális nyomtatás. Meghívó, névjegykártya, szórólap, színes másolás, fénymásolás, iratfűzés, bélyegző készítés.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek
8-16 ig

PRINT BT.
8900 Zalaegerszeg, Kispest u. 9-11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat