Egerszeginfo logo

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

Kategória: Szolgáltatás - Közös képviselet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.
Telefon: 92/312-730 fax: 92/314-371 zöldszám: 80/204-383

Email cím: info@leszkft.hu
Email cím 2: ugyfelszolgalat@leszkft.hu

Internet: www.leszkft.hu
Twitter
Társaságunk 1992-es megalakítása óta (az IKV jogutódjaként) a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egyszemélyes Kft-je, melynek alapfeladatai az önkormányzati tulajdonban lévő, több mint 1000 bérlakás és több mint 300 nem lakás célú bérlemény kezelése, karbantartása, valamint a hozzájuk kapcsolódó ügyviteli feladatok ellátása.
Szintén tevékenységi körükbe tartozik társasházak közös képviselete, jelenleg több mint 100 épületben látjuk el ezt a tevékenységet. Külön megbízás alapján értékbecsléssel is foglalkozunk ingatlanok esetében.
Építőipari részlegünk a szokásos karbantartásokon felül megrendelésre kivitelezési-felújítási munkákat is elvállal, továbbá köztérre helyezhető fából készült bútorzatok (padok, székek, asztalok, szemetes-edényzetek) készítését is vállaljuk.

2005-ös évtől a könnyebb elérhetőség és hatékonyabb ügyintézés érdekében társaságunkhoz a telefonos bejelentéseiket, illetve megrendeléseiket ingyenesen hívható zöld számon is megtehetik Tisztelt Ügyfeleink.
Nyitva tartás:
Ügyfélfogadási idő: Kedden: 10-16 óráig
Csütörtökön 13-16 óráig

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)
8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezik a Restart Fesztivált

2024.07.09

Hírek | Helyi hírek

Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

Zalaistvándi ovisok mentették meg a gömböcfalvi madarakat

2024.06.27

Hírek | Helyi hírek

A mesebeli Csillám-csapat tagjai ismét üzentek az óvodásoknak, ők pedig mindent bevetettek, hogy segítsenek gömböcfalvi barátaiknak. A Mesél a szemünk óvodai pályázatán a gyerekek kis szuperhősökké válva bizonyíthatták rátermettségüket és kreativitásukat.

Elkezdődött a felújítás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban

2024.06.21

Hírek | Helyi hírek

A projekt részeként többek között kicserélik a parkettát és felújítják a menekülőkapukat. A régi padló 1980 óta több világszínvonalú eseményen és városi rendezvényen szolgálta Zalaegerszeget.

Gyakorlat lesz csütörtökön Zalaegerszegen

2024.06.18

Hírek | Általános

A sziréna és hangosbemondó rendszer működtetésével együtt járó katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak csütörtökön Zalaegerszegen.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat