Egerszeginfo logo

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

Kategória: Szolgáltatás - Közös képviselet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.
Telefon: 92/312-730 fax: 92/314-371 zöldszám: 80/204-383

Email cím: info@leszkft.hu
Email cím 2: ugyfelszolgalat@leszkft.hu

Internet: www.leszkft.hu
Twitter
Társaságunk 1992-es megalakítása óta (az IKV jogutódjaként) a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egyszemélyes Kft-je, melynek alapfeladatai az önkormányzati tulajdonban lévő, több mint 1000 bérlakás és több mint 300 nem lakás célú bérlemény kezelése, karbantartása, valamint a hozzájuk kapcsolódó ügyviteli feladatok ellátása.
Szintén tevékenységi körükbe tartozik társasházak közös képviselete, jelenleg több mint 100 épületben látjuk el ezt a tevékenységet. Külön megbízás alapján értékbecsléssel is foglalkozunk ingatlanok esetében.
Építőipari részlegünk a szokásos karbantartásokon felül megrendelésre kivitelezési-felújítási munkákat is elvállal, továbbá köztérre helyezhető fából készült bútorzatok (padok, székek, asztalok, szemetes-edényzetek) készítését is vállaljuk.

2005-ös évtől a könnyebb elérhetőség és hatékonyabb ügyintézés érdekében társaságunkhoz a telefonos bejelentéseiket, illetve megrendeléseiket ingyenesen hívható zöld számon is megtehetik Tisztelt Ügyfeleink.
Nyitva tartás:
Ügyfélfogadási idő: Kedden: 10-16 óráig
Csütörtökön 13-16 óráig

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)
8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat