Egerszeginfo logo

KRE-ART '98 Bt.

KRE-ART '98 Bt.

Kategória: Szolgáltatás - Arculat tervezés

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.
Telefon: 92/324-145; 30/959-1122

Email cím: kreart@zalaszam.hu
Email cím 2: zsiri.kreart@zalaszam.hu
Email cím 3: ibolya.kreart@zalaszam.hu

Internet: www.kreart98.hu
Internet 2: www.termalportal.hu
Internet 3: www.gasztronomiaikalauz.hu
Twitter
A KRE-ART '98 egy dinamikusan fejlődő marketingkommunikációs iroda, mely partnereinek már 9 éve nyújt teljes körű kreatív megoldásokat a klasszikus reklám, a grafikai tervezés, a web design és a céges ajándékozás területén. 1998 óta sikeresen teljesítünk jelentős hazai vállalkozások számára, szinte minden iparág területén.
Mint cégünk neve és logója is hűen tükrözi, igyekszünk kreatív ötleteinkkel, művészi, vizuális és verbális megoldásokkal és rövid szállítási határidőkkel ügyfeleink szolgálatára állni. Megoldásainkban nemcsak a minõség, hanem az egyediség is nagyon fontos szerepet játszik. Ez biztosítja azt a pluszt, amely hozzásegíti ügyfeleinket, hogy a termékeik és szolgáltatásaik kiemelkedjenek a tömegbõl.
Nyitva tartás:
8.00 - 16.00
KRE-ART '98 Bt.KRE-ART '98 Bt.

KRE-ART '98 Bt.
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezik a Restart Fesztivált

2024.07.09

Hírek | Helyi hírek

Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

Zalaistvándi ovisok mentették meg a gömböcfalvi madarakat

2024.06.27

Hírek | Helyi hírek

A mesebeli Csillám-csapat tagjai ismét üzentek az óvodásoknak, ők pedig mindent bevetettek, hogy segítsenek gömböcfalvi barátaiknak. A Mesél a szemünk óvodai pályázatán a gyerekek kis szuperhősökké válva bizonyíthatták rátermettségüket és kreativitásukat.

Elkezdődött a felújítás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban

2024.06.21

Hírek | Helyi hírek

A projekt részeként többek között kicserélik a parkettát és felújítják a menekülőkapukat. A régi padló 1980 óta több világszínvonalú eseményen és városi rendezvényen szolgálta Zalaegerszeget.

Gyakorlat lesz csütörtökön Zalaegerszegen

2024.06.18

Hírek | Általános

A sziréna és hangosbemondó rendszer működtetésével együtt járó katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak csütörtökön Zalaegerszegen.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat