Egerszeginfo logo

Vándor Vigadó

Vándor Vigadó

Kategória: Vendéglátás - Szállás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.
Telefon: 92/323-918

Email cím: info@vandorvigado.hu

Internet: www.vandorvigado.hu
Twitter
A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az Őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakutány, a Balaton - vagy akár a szomszédos Ausztriába irányuló kirándulásokhoz. A Vándor Vigadó 1995 óa üzemel mai formájában, de a tulajdonos Bödör Károly és családja már több mint 15 éve foglalkozik vendéglátással. Ez idő alatt folyamatosan szépítették a panziót és az éttermet, valamint bővítették a vendégek számára kínált szolgáltatások körét.

Szolgáltatásaink körét az évek alatt folyamatosan úgy próbáltuk bővíteni,hogy az vendégeink kényelmét szolgálja,emellett igazodjon a folyamatosan változó igényekhez,az elvárt trendekhez. Így már szinte szükségszerűvé vált egy wellness-részleg kialakítása,mellyel hozzá tudunk járulni régi és új Vendégeink kikapcsolódásához. Egy külön épülettel bővült panziónk,melyet két részre osztottunk,ennek egyik felében található a hangulatos pezsgőfürdő pihenőrésszel és az infraszauna merülődézsával.

Üdülési csekket elfogadunk!!!
Minden szobánkban Internet csatlakozási lehetőség!!!
Nyitva tartás:
ÉTTEREM:

Hétfő - Csütörtök: 11.00 - 22.00
Péntek: 11.00 - 24.00
Szombat: 12.00 - 24.00
Vasárnap: 12.00 - 21.00
Vándor VigadóVándor VigadóVándor VigadóVándor Vigadó

Vándor Vigadó
8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezik a Restart Fesztivált

2024.07.09

Hírek | Helyi hírek

Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

Zalaistvándi ovisok mentették meg a gömböcfalvi madarakat

2024.06.27

Hírek | Helyi hírek

A mesebeli Csillám-csapat tagjai ismét üzentek az óvodásoknak, ők pedig mindent bevetettek, hogy segítsenek gömböcfalvi barátaiknak. A Mesél a szemünk óvodai pályázatán a gyerekek kis szuperhősökké válva bizonyíthatták rátermettségüket és kreativitásukat.

Elkezdődött a felújítás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban

2024.06.21

Hírek | Helyi hírek

A projekt részeként többek között kicserélik a parkettát és felújítják a menekülőkapukat. A régi padló 1980 óta több világszínvonalú eseményen és városi rendezvényen szolgálta Zalaegerszeget.

Gyakorlat lesz csütörtökön Zalaegerszegen

2024.06.18

Hírek | Általános

A sziréna és hangosbemondó rendszer működtetésével együtt járó katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak csütörtökön Zalaegerszegen.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat