Egerszeginfo logo

Vándor Vigadó

Vándor Vigadó

Kategória: Vendéglátás - Szállás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.
Telefon: 92/323-918

Email cím: info@vandorvigado.hu

Internet: www.vandorvigado.hu
Twitter
A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelő kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdő, az Őrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakutány, a Balaton - vagy akár a szomszédos Ausztriába irányuló kirándulásokhoz. A Vándor Vigadó 1995 óa üzemel mai formájában, de a tulajdonos Bödör Károly és családja már több mint 15 éve foglalkozik vendéglátással. Ez idő alatt folyamatosan szépítették a panziót és az éttermet, valamint bővítették a vendégek számára kínált szolgáltatások körét.

Szolgáltatásaink körét az évek alatt folyamatosan úgy próbáltuk bővíteni,hogy az vendégeink kényelmét szolgálja,emellett igazodjon a folyamatosan változó igényekhez,az elvárt trendekhez. Így már szinte szükségszerűvé vált egy wellness-részleg kialakítása,mellyel hozzá tudunk járulni régi és új Vendégeink kikapcsolódásához. Egy külön épülettel bővült panziónk,melyet két részre osztottunk,ennek egyik felében található a hangulatos pezsgőfürdő pihenőrésszel és az infraszauna merülődézsával.

Üdülési csekket elfogadunk!!!
Minden szobánkban Internet csatlakozási lehetőség!!!
Nyitva tartás:
ÉTTEREM:

Hétfő - Csütörtök: 11.00 - 22.00
Péntek: 11.00 - 24.00
Szombat: 12.00 - 24.00
Vasárnap: 12.00 - 21.00
Vándor VigadóVándor VigadóVándor VigadóVándor Vigadó

Vándor Vigadó
8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szüret veszélye a mustgáz

2023.09.22

Hírek | Helyi hírek

Az ország több pontján már megkezdődött, de van, ahol be is fejeződött a szüret, és a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme

2023.09.15

Hírek | Helyi hírek

A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették.

Megkezdődött a Mérleg tér teljes felújítása és rendbetétele

2023.09.11

Hírek | Helyi hírek

Az első ütemben gyalogos átkelőhelyet alakítottak ki a Budai Nagy Antal utcai szakaszon. A munkákat a rossz állapotban lévő lakóépületek bontásával, illetve a közműcsatlakozások kiváltásával folytatják.

Út- és közműfejlesztés az Ady utcában

2023.08.08

Hírek | Helyi hírek

A belváros egy újabb utcája újul meg hamarosan, hiszen 2023. augusztus 7-től, két szakaszban immár a befejező munkálatok kezdődnek, ezzel a végéhez közeledik az Ady utca felújítása.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat