Egerszeginfo logo

Erdőgyöngye Vendégház

Erdőgyöngye Vendégház

Kategória: Vendéglátás - Partiszervíz

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út Hrsz. 0115/2
Telefon: Tel./fax: 92/348-067
Twitter
A Zalaegerszeg melletti Alsóerdő szívében található exkluzív vendégházunk, melyet a természet harmóniája és nyugalma vesz körül. A csodálatos erdőkkel, völgyekkel, vízmosásokkal tagolt táj az ökoturizmus "melegágya", melyhez -a 3km-re lévő városközpontból- biztonságos kerékpárút is vezet a Rédics /Szlovénia/ felé vezető út mentén. A 100 fős éttermünkben és 40 fős különtermünkben a magyar szakácsművészet remekeivel és különleges vadételekkel kedveskedünk az idelátogatóknak. Tavasztól-őszig a 120 fős kerthelyiségünket a pazar erdei környezet, a természet illatvarázsa teszi különlegessé és vonzóvá. Az emeleti panzióban 8db 2 ágyas fürdőszobás szoba áll rendelkezésre, melyből kettő pótágyazható.
Családi és céges összejövetelek megrendezését, lebonyolítását is vállaljuk 140 főig.
Nyitva tartás:
Egész évben:
11.00-23.00
Férőhely:
Szállás 18 fő, étterem 100 fő + 40 fős különterem , kerthelyiség 120 fő
Erdőgyöngye VendégházErdőgyöngye VendégházErdőgyöngye Vendégház

Erdőgyöngye Vendégház
8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út Hrsz. 0115/2

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szüret veszélye a mustgáz

2023.09.22

Hírek | Helyi hírek

Az ország több pontján már megkezdődött, de van, ahol be is fejeződött a szüret, és a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme

2023.09.15

Hírek | Helyi hírek

A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették.

Megkezdődött a Mérleg tér teljes felújítása és rendbetétele

2023.09.11

Hírek | Helyi hírek

Az első ütemben gyalogos átkelőhelyet alakítottak ki a Budai Nagy Antal utcai szakaszon. A munkákat a rossz állapotban lévő lakóépületek bontásával, illetve a közműcsatlakozások kiváltásával folytatják.

Út- és közműfejlesztés az Ady utcában

2023.08.08

Hírek | Helyi hírek

A belváros egy újabb utcája újul meg hamarosan, hiszen 2023. augusztus 7-től, két szakaszban immár a befejező munkálatok kezdődnek, ezzel a végéhez közeledik az Ady utca felújítása.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat