Egerszeginfo logo

Tóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Tóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Kategória: Szolgáltatás - Menyecske ruha kölcsönzés

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.
Telefon: 30/424-­0669

Email cím: zalamobil@t­online.hu
Twitter
Stílus, trend és inspiráció a Glória Esküvői Ruhaszalonban

Kedves Menyasszony!
Tartsd meg titokzatosságod, de térképezd fel vőlegényed ízlését! Kérdezd meg, hogy melyik stílust tudná elképzelni rajtad? Ezután gyere el hozzánk, ahol már ismerjük elképzelésedet és segítünk kiválasztani álmaid ruháját.

Tudjuk, hogy olyat keresel, mely bűbájos, egyben légies, kényelmes, mégis dekoratív, divatos miközben egyedi, előnyös mert takar és kiemel mert nőies. Nálunk ezt bizonyára könnyen megtalálod, hiszen hagyományos, tradicionális, magyaros ruháink mellett a legújabb stílus és trend is a kínálatunk része.
Gyönyörködj Te is a Glória Esküvői Ruhaszalon kollekciójában és válaszd ki álmaid ruháját. Elhozhatod koszorúsleányaidat is hiszen ők különböző színvilágból választhatják ki ruháikat, de a vendégsereg hölgy- és férfi tagjainak, sőt a gyermekeknek is kölcsönzünk alkalmi ruhákat.
Új szolgáltatásunk!
Előzetes időpont egyeztetés alapján hétvégéken (szombaton és vasárnap) is fogadjuk a ruhapróbára jelentkezőket.

Hívj a 30/424-0669-es mobilszámon, vagy a 92/323-663-as telefonszámon!
Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.
Tóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Tóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon
8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat