Egerszeginfo logo

Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Kategória: Szolgáltatás - Fényképészet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.

Email cím: zsiri@zsiri.hu

Internet: www.zsiri.hu
Twitter
Unod már a Facebook profilodon a fotóidat, illetve azt, hogy nem épp a legjobb minőségűek, ráadásul másoktól ellesett pózban, esetleg tükör előtt mobillal készült fotót vagy kénytelen feltölteni? Akkor keress bátran: rövid idő alatt, akár több ruhában is elkészítem fotóidat (sportos, elegáns, szexi), amikkel bátran beújíthatsz a Facebook-on. Garantált lesz a sok "lájk"... Ha ennél többre - még profibb képekre - vágysz, akkor komolyabb portfólió fotózással is a rendelkezésedre állok!

SZOLGÁLTATÁSOK:
- Portfólió fotózás
- Esküvő fotózás
- Baba fotózás
- Fotókönyv készítés
- Rendezvény fotózás
- Naptár fotózás- és szerkesztés
Árak:
- Portfólió fotózás már 8 000 Ft-tól
- Esküvő fotózás már 9 000 Ft-tól
- Baba, gyermek és családifotózás már 15 000 Ft-tól
- Rendezvény fotózás 4 000 Ft-tól
- Naptárfotózás már 9 000 Ft-tól
- Fotókönyv szerkesztés már 5 000 Ft-tól
Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szociális szférában dolgozók díjazása

2023.11.16

Hírek | Helyi hírek

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

2023.11.01

Hírek | Helyi hírek

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Kilenc hónap alatt 2 ember halt meg lakástűzben Zalában

2023.10.16

Hírek | Helyi hírek

2023 első három negyedévében 115 lakástűz keletkezett vármegyénkben, a lángok 2147 négyzetméteren pusztítottak. A tűzoltók 32 embert mentettek ki a tűzzel érintett otthonokból, 14-en megsérültek – többségük füstmérgezést szenvedett.

Októberben van a látás hónapja

2023.10.03

Hírek | Helyi hírek

Ebből az alkalomból az Eyewear Storenál ingyenes látásvizsgálatot végeznek az online jelentkezők és az e-mailt bemutatók számára is. Nem tudod melyik optikát válaszd a látás hónapjában? Ezen az oldalon minden fontos tudnivalót megtalálsz a kedvezményekről és megtudod, hogy iért válassz minket!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat