Egerszeginfo logo

Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.

Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.

Kategória: Kereskedelem - Építőipari kereskedelem

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Ipari út 1.
Telefon: 06-92/581-034; 06-20/980-6578; Fax: 06-92/581-035

Email cím: info@reneszanszzala.hu

Internet: www.reneszanszzala.hu
Twitter
A cég 1998 óta van jelen Zalaegerszegen. 2005-ig a Reneszánsz Rt. leányvállalataként, 2005-től pedig önálló Kft-ként. A Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft. tulajdonosi szerkezete gyakorlatilag megegyező a nagyvállalatéval, a külön céggé alakulást gazdasági megfontolások indokolták. Reneszánsz Kőfaragó Részvénytársaság a Kőfaragó és Épület- szobrászipari Vállalat jogutódja. Több, mint fél- évszázados múltra tekint vissza (1948). A Társaság jelenleg piacvezető helyet foglal el a hazai kőiparban. www.reneszansz.hu

Szolgáltatások:
Elsősorban épületburkolatokkal foglalkozunk, a konyhától és fürdőszobától a lépcsőig, ablakpárkányig, az épülethomlokzatokig. Síremlékek készítésével is foglalkozunk, ill. restaurátori munkát is vállalunk. Tevékenységünket úgy szoktuk jellemezni, hogy a megrendelő elképzelése és egyedi tervezés alapján bármit megvalósítunk, mészkőből, márványból, gránitból …

A magánmegrendelésekre végzett munkáink körében jelentős részarányú a síremlékek készítése. Egyszerű, hagyományos sírkövek, urnasírok és kőszobrászati feladatokat igénylő, művészi kivitelű síremlékek egyaránt megrendelhetők nálunk. Természetesen igény szerint elvégezzük ezek beépítését is. Egyre inkább elterjedőben van a családi házaknál a kőből készített padlóburkolatok alkalmazása. A különböző színű és árú kövek közül kedvükre választhatnak a megrendelők.

Folyamatos ütemezéssel dolgozunk. Általában 3 -4 hét a vállalási határidő, de sürgős esetekben egy hét alatt is elvégezzük a kisebb munkákat.

• értékesítés
• kis-és nagykereskedelem
• kőfeldolgozás
• síremlékkészítés
• építés-szerelés
• rekonstrukció
Nyitva tartás:
7.00-16.30
Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.

Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
8900 Zalaegerszeg, Ipari út 1.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Városi farsang

2024.02.13

Hírek | Helyi hírek

A mulatság - a hagyományoknak megfelelően-, húshagyó kedden, február 13-án lesz. 24. alkalommal szervezik meg a városi farsangot és a hozzá kapcsolódó jótékonysági fánkvásárt. A jelmezes felvonulásra eddig közel 700-an jelentkeztek.

A Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. koncertsorozatokat szervez a Korona Szalonban

2024.01.19

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. fontosnak tartja, hogy a kültéri, fesztiválhangulatú programok mellett a minőségi kultúrával is találkozzanak a helyiek, ezért 2024-ben két koncertsorozatot valósít meg a Keresztury Dezső VMK új tagintézményében, a Korona Szalonban a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

2023 Zalában: lakástűzben hárman, szén-monoxid-mérgezésben egy ember vesztette életét

2024.01.11

Hírek | Általános

Tavaly összesen 145 tűzeset keletkezett lakóingatlanban Zala vármegyében, ami a 2022-es évhez viszonyítva 13 százalékos növekedést jelent. 2023 folyamán mintegy 2500 négyzetméternyi épített környezet vált a tűz martalékává, 12 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Tipikus társasházi tüzet is oltani kellett az ünnepek alatt

2024.01.03

Hírek | Általános

Szilveszter napján 204 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, ezek közül 143 eset igényelt tűzoltói beavatkozást. Tűz miatt 70 alkalommal, 73 esetben pedig műszaki mentést igénylő balesethez hívták a tűzoltókat. Tűzijátékok, petárdák, pirotechnikai eszközök miatt 34 tűz keletkezett, legtöbbször kigyulladt kukák, tűzijátékok égő maradványai adtak munkát a tűzoltóknak. Sajnálatos módon halálos áldozatokat is követelt a tűz az év utolsó napján.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat