Egerszeginfo logo

Kerámia KFT

Kerámia KFT

Kategória: Szolgáltatás - Cserépkályha gyártás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi 89.
Telefon: 92/325-558; Mobil: 30/947-0654, 30/505-5761

Email cím: info@keramiakft.hu
Email cím 2: keramia@zalaszam.hu

Internet: www.keramiakft.hu
Twitter
Cégünket 1993 évben alapítottuk Zalaegerszegen. Eleinte cserépkályha, illetve kandalló építéssel foglalkoztunk, majd 2000-ben a megnövekvő magyar illetve külföldi minőségi kályhacsempe igény miatt elindítottuk kályhacsempegyártó üzemünket is, mivel célunk a tömegtermeléssel szemben a minőségi csempeforma illetve színválaszték.

Üzemünk a kályhacsempegyártás legmodernebb un. öntött technológiájátt alkalmazza. Alapanyagaink megeggyeznek a piacvezető európai cégek által használt minőségi alapanyagokkal, illetve mázakkal.

Formaválasztékunk, ami 10 különböző mintályú kályhacsempe, valamint az ehhez tartozó kiegészítők, pl: mintás csempe, áttört csempe, valamint a hozzá tartozó idomok egyedi alakítását iparművész végezte.

Egyes kályhacsempe formáinkat a KÉPZŐ-ÉS IPARMŰVÉSZETI LEKTURÁTUS CERTIFIKAT IPARMŰVÉSZETI alkotásnak minősítette és zsűriszámmal látta el. Termékeink megfelelnek az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Bemutatótermünk, valamint üzemünk azonos helyen Zalaegerszegen a Kaszaházi út 89. alatt található ahol személyesen is megtekintheti illetve megrendelheti termékeinket.

Cserépkályháját, csempekandallóját 10 féle csempeforma 50 féle szín illetve egyedi elképzelése alapján is megrendelheti, tervezéstől a kivitelezésig.

Kérjük látogasson el hozzánk, hogy mielőbb körünkben üdvözölhessük.
Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 17.00

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendezik a Restart Fesztivált

2024.07.09

Hírek | Helyi hírek

Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

Zalaistvándi ovisok mentették meg a gömböcfalvi madarakat

2024.06.27

Hírek | Helyi hírek

A mesebeli Csillám-csapat tagjai ismét üzentek az óvodásoknak, ők pedig mindent bevetettek, hogy segítsenek gömböcfalvi barátaiknak. A Mesél a szemünk óvodai pályázatán a gyerekek kis szuperhősökké válva bizonyíthatták rátermettségüket és kreativitásukat.

Elkezdődött a felújítás a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban

2024.06.21

Hírek | Helyi hírek

A projekt részeként többek között kicserélik a parkettát és felújítják a menekülőkapukat. A régi padló 1980 óta több világszínvonalú eseményen és városi rendezvényen szolgálta Zalaegerszeget.

Gyakorlat lesz csütörtökön Zalaegerszegen

2024.06.18

Hírek | Általános

A sziréna és hangosbemondó rendszer működtetésével együtt járó katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak csütörtökön Zalaegerszegen.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat