Egerszeginfo logo

PITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREM

PITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREM

Kategória: Vendéglátás - Söröző

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Honvéd u. 70.
Telefon: 36/92/330-256, 36/92/322-960

Email cím: pitvar@vivamail.hu
Twitter
Ódon hangulatú -ONCSA- házunkban tájjellegű ételekkel, különleges finomságokkal és olcsó árakkal várjuk Kedves Vendégeinket. Pince éttermünk kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására. 120 fajta borból választhatja ki az Önnek megfelelőt. Bankkártyát is elfogadunk.
Nyitva tartás:
Egész évben; étterem: 11 - 23 h.
Férőhely:
Panzió 2 szoba, 6 fő, étterem 30 fő, pince 80 fő kerthelyiség 50 fő
PITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREMPITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREMPITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREMPITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREM

PITVAR SÖRÖZŐ, PANZIÓ, PINCE, ÉTTEREM
8900 Zalaegerszeg, Honvéd u. 70.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A szüret veszélye a mustgáz

2023.09.22

Hírek | Helyi hírek

Az ország több pontján már megkezdődött, de van, ahol be is fejeződött a szüret, és a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

Befejeződött a Kosztolányi utca kétirányúsítási projektjének első üteme

2023.09.15

Hírek | Helyi hírek

A közműfejlesztési és aszfaltozási munkákat már elvégezték. A műszaki átadást követően, szeptember 25-én, hétfőn reggel 8 órától már az új rend szerint közlekedhetnek az autósok. Mindezt sajtótájékoztatón ismertették.

Megkezdődött a Mérleg tér teljes felújítása és rendbetétele

2023.09.11

Hírek | Helyi hírek

Az első ütemben gyalogos átkelőhelyet alakítottak ki a Budai Nagy Antal utcai szakaszon. A munkákat a rossz állapotban lévő lakóépületek bontásával, illetve a közműcsatlakozások kiváltásával folytatják.

Út- és közműfejlesztés az Ady utcában

2023.08.08

Hírek | Helyi hírek

A belváros egy újabb utcája újul meg hamarosan, hiszen 2023. augusztus 7-től, két szakaszban immár a befejező munkálatok kezdődnek, ezzel a végéhez közeledik az Ady utca felújítása.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat